Blijf op de hoogte van acties, aanbiedingen en actuele informatie.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt het direct in uw mailbox.

aug
31

Rebranding bij ZO Skin Health

Door: Wendy van der Knaap

Dit jaar vinden er bij ZO Skin Health positieve veranderingen plaats, in de vorm van een rebranding. De verpakkingen worden meer met elkaar in lijn gebracht en er zullen een aantal producten van naam wijzigen, aan de formules van deze producten wijzigt niets.

Lees het hele bericht
mei
04

Wat kunnen we doen tegen acne?

Door: Mariska van Schie

Bij Huid & Zorg hebben we al ruim 8 jaar ervaring met het behandelen van acne. Zowel jongeren als volwassen die last hebben van deze huidaandoening kunnen bij ons terecht voor (product)advies en behandelingen. In dit artikel willen we graag vertellen hoe wij een acnehuid behandelen en hoe wij steeds weer zo’n goed resultaat bereiken. Ook geven we advies over hoe u kunt omgaan met een acnehuid.

Lees het hele bericht
jan
29

Summer bodies are made in winter

Door: Wendy van der Knaap

Het is nu nog volop winter, maar voor je het weet is het weer mooi weer en de zomer in aantocht.... Veel mensen weten dat je voor een summerbody in de winter ook gewoon flink moet sporten, maar wist je dat het ook voor de huidbehandelingen geldt? Als je deze in de winter ondergaat, heb je het beste resultaat in de zomer. In deze blog benoemen we welke behandelingen je kunt onder gaan om een summerbody te krijgen en waarom je deze behandeling beter in de winter kunt ondergaan.

Lees het hele bericht
dec
11

Tips om een droge winterhuid te voorkomen en te behandelen!

Door: Wendy van der Knaap

Het is nu echt winter! Het is buiten erg koud met een gure wind en er ligt zelfs sneeuw. Het gure weer buiten en de warme verwarming binnen zorgen voor veel temperatuurswisselingen. Hier kan de huid op reageren met een droog trekkerig gevoel, schilfering of rode verkleuring van de huid. Daarom hebben wij tips en adviezen om een droge huid te voorkomen en te behandelen een rijtje gezet.

Lees het hele bericht
okt
27

Welke soorten lasers gebruiken we bij Huid & Zorg?

Door: Team Huid & Zorg

Wanneer u weleens bij Huid & Zorg bent geweest, is het u vast opgevallen dat we een hoop grote apparaten in de behandelruimtes hebben staan. Zo hebben we de LPG endermologie, Lymfapress en diverse laserapparatuur staan. We krijgen vaak vragen van onze cliënten die benieuwd zijn waar al die verschillende lasers nou eigenlijk voor ingezet kunnen worden. Daarom leggen wij in dit artikel uit welke lasers wij allemaal hebben en waarvoor we ze gebruiken!

Lees het hele bericht
sep
01

Malinda's ervaring met ZO Skin Health

Door: Malinda Hoekstra

Na jarenlang gewerkt te hebben met verschillende verzorgingsmerken, werkt schoonheidsspecialiste Malinda nu bij Huid & Zorg, waar wij gebruik maken van de producten van ZO Skin Health en ZO Medical. Zij had al veel over dit merk gehoord en is nu op training geweest om er meer over te leren. Ook is ze de producten thuis gaan gebruiken. In dit artikel vertelt zij over haar ervaringen met dit merk.

Lees het hele bericht

Meer berichten laden...