ACTIE! Voor de zomer verlost van vervelende vetrolletjes

Door: Team Huid & Zorg

mei
01

Cryolipolyse, of vetbevriezing, is een van de nieuwste methoden om lichaamsvet te verwijderen. Deze behandeling, waarbij het vet bevroren wordt, is enorm populair, omdat het makkelijk, snel en effectief is. Het effect van cryolipolyse is na 6-12 weken optimaal, dus met het oog op de zomer is het nú het moment om een cryolipolysebehandeling te ondergaan! Daarom hebben we deze maand een leuke actie bij Huid & Zorg…

Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een methode om lokaal lichaamsvet te verwijderen door middel van bevriezing. De applicator van het cryolipolyseapparaat wordt op de probleemzone (zoals de lovehandles, buik, rug, bovenarmen, benen of dijen) geplaatst en koelt de vetcellen af tot -9 °C. De bevroren en kapotte vetcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken en afgevoerd.

 

Het resultaat van cryolipolyse

Met cryolipolyse kunnen bepaalde probleemzones worden aangepakt. Cryolipolyse is dus geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Probleemzones, zoals de welbekende lovehandles, vetrolletjes op de buik of zware bovenarmen, kunnen door middel van cryolipolyse afgeslankt worden. Er is maar 1 behandeling nodig om maar liefst 5 cm aan vet te verliezen.
Na ongeveer een maand begint het resultaat van de behandeling zichtbaar te worden en na drie maanden is het optimale behandelresultaat bereikt. Om het beste behandelresultaat te behalen is het belangrijk om binnen 24-48 uur na de behandeling minimaal een halfuur goed te bewegen, door bijvoorbeeld een stuk te wandelen of te fietsen. Daarnaast is het zeker aan te raden om een gezond dieet aan te houden en voldoende te blijven bewegen om het resultaat te behouden.

De voordelen van cryolipolyse

  • Cryolipolyse werkt heel gericht: bepaalde probleemzones (die u met sporten misschien niet kunt verminderen) worden behandeld, zonder dat andere weefsels beschadigd worden.
  • Bij deze methode van vetvermindering is geen verdoving of medicatie nodig. De eerste 5-10 minuten zult u een koude sensatie ervaren, maar hierna zullen de weefsels verdoofd aanvoelen door de bevriezing en kunt u rustig ontspannen.
  • Dankzij cryolipolyse is er geen operatie nodig om vet te verminderen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie, hoeft er geen chirurgische ingreep plaats te vinden. Dat maakt deze methode een stuk veiliger en betekent dat er geen kans is op complicaties.
  • Cryolipolyse is snel en vraagt niet om een langdurig herstel. De behandeling duurt 40-60 minuten en direct hierna kunt u uw gewone bezigheden hervatten en bijvoorbeeld weer gewoon aan het werk gaan.

Actie! Cryolipolyse bij Huid & Zorg

Bij Huid & Zorg zijn we altijd geïnteresseerd in de nieuwste methodes om de huid en het lichaam te verbeteren. Cryolipolyse is dan ook een behandelmethode die ons meteen aansprak. Daarom introduceren we deze behandeling deze zomer eenmalig in onze praktijk! Omdat het resultaat van cryolipolyse na 1 tot 3 maanden goed zichtbaar is, hebben we in mei een actie met cryolipolyse, zodat u er deze zomer in topvorm bij kunt lopen. Op 22, 23 en 24 mei 2017 betaalt u slechts €195 voor één behandeling (ter waarde van €300). Per behandeling wordt er 1 lichaamszone behandeld, zoals de buik of de lovehandles. Voor een afspraak kunt u ons bellen (0174-503974) of mailen (info@huidenzorg.nl).