Bijna Moederdag! 5 Cadeautips voor vrouwen

Door: Team Huid & Zorg

mei
12

Omdat het dit weekend Moederdag is, hebben wij afgelopen week iedere dag een cadeautip gedeeld op Facebook! Die tips zijn natuurlijk ook handig voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen. Daarom zetten we in het artikel van vandaag alle tips nog eens op een rijtje. Zo heeft u altijd een paar leuke cadeau-ideeën achter de hand!

 

Cadeautip voor vrouwen #1

We beginnen met een cadeau waarmee je eigenlijk nooit de fout in kunt gaan: een tegoedbon voor Huid & Zorg! Hiermee kan iedereen zelf iets leuks uitzoeken bij ons in de praktijk. Van een fijn verzorgingsproduct tot een ontspannende gezichtsbehandeling… Alles kan en mag! We pakken de cadeaubon feestelijk voor u in en het bedrag op de bon bepaalt u natuurlijk zelf.

Cadeautip voor vrouwen #2

Laat de vrouw voor wie u een aardigheidje zoekt stralen met de Lip Shines van Colorescience! Deze mooie minerale lipglossen voorzien de lippen niet alleen van een mooie glans, maar bieden ook nog eens een goede bescherming tegen de zon dankzij SPF 35. Ideaal, zeker nu de zomer eraan komt! Er zijn vijf verschillende kleuren beschikbaar, dus voor iedere moeder is er wel een geschikte Lip Shine.

 

Cadeautip voor vrouwen #3

Klaagt de dame voor wie u een cadeau zoekt weleens over rimpeltjes? Veel vrouwen merken tijdens het ouder worden dat hun huid wat begint te verslappen en daar zijn zij niet blij mee. Voor dames die hier echt mee zitten, is de NuFACE een superleuk cadeau! Met dit apparaatje worden de gezichtsspieren getraind door middel van microstroom en wordt het gezicht als het ware weer gelift. Een makkelijke en veilige methode om de gezichtscontouren te verbeteren! Meer informatie over NuFACE vindt u op onze productpagina van NuFACE Trinity Facial Toning Device.

Heeft de dame in kwestie al een NuFACE? Dan kunt u haar daar ook leuke accessoires voor geven, zoals de bijpassende NuFACE Gel Primer met 24K goud of een extra opzetstuk tegen rimpels (de NuFACE Wrinkle Reducer Attachment)!

Cadeautip voor vrouwen #4

Hecht de vrouw voor wie u een cadeau zoekt veel waarde aan het verzorgen van haar huid? Dan vindt ze het vast heel leuk om een setje verzorgingsproducten van topkwaliteit mét bijbehorend toilettasje te krijgen! Bij Huid & Zorg hebben we nu een actie waarbij u bij besteding van € 250 aan ZO producten (ZO Medical en ZO Skin Health) een gratis gevuld toilettasje ontvangt. Dit tasje van ZO bevat een mini Oilacleanse en mini Vitascrub en heeft een waarde van € 72,95.
Dit specifieke make-uptasje is beschikbaar zolang de voorraad strekt, maar op de praktijk hebben we ook andere leuke toilettasjes liggen die met producten gevuld kunnen worden! Voor een gevuld tasje met verzorgingsproducten kunt u dus altijd bij ons terecht.

 

Cadeautip voor vrouwen #5

Heerlijk vertroeteld, verzorgd en mooi gemaakt worden… Welke vrouw wil dat nou niet!? Daarom is een gezichtsbehandeling (inclusief gezichtsmassage!) het perfecte cadeau. Bij Huid & Zorg kan er gekozen worden uit facials voor verschillende huidtypen en onze huidtherapeuten kunnen adviseren over de beste behandeling voor iedere huid. Op onze pagina over ZO Skin Health Facials vindt u meer informatie over onze gezichtsbehandelingen.

Het team van Huid & Zorg wenst alle moeders een mooie, gezellige en liefdevolle Moederdag!

Volg ons op Facebook om vaker dit soort leuke tips in uw tijdlijn te zien.