Goede voornemens voor uw huid

Door: Team Huid & Zorg

jan
04

Gelukkig nieuwjaar! Heeft u al goede voornemens voor 2017? Het team van Huid & Zorg denkt met u mee een heeft vijf goede voornemens op een rijtje gezet. Ook hebben we een plan bedacht waarmee u deze doelen gemakkelijk kunt bereiken/volhouden.

  • Goed voornemen 1: ‘Zonbescherming’
  • Goed voornemen 2: ‘Afslanken’
  • Goed voornemen 3: ‘Huidverzorging’
  • Goed voornemen 4: ‘Laserontharing’
  • Goed voornemen 5: ‘Verwenmomentjes’

Goed voornemen 1: ‘Zonbescherming’

Goed voornemen 1: ‘In 2017 bescherm ik mijn huid elke dag tegen de zon’

Iedereen weet dat het belangrijk is om in de zomer goed te smeren met zonnebrand, maar wist u dat het ook tijdens de overige seizoenen heel belangrijk is om uw huid goed te beschermen tegen de straling van de zon? Ook als het bewolkt is, bereikt zonlicht/straling de aarde (anders zou het immers ook niet licht zijn overdag). Er zijn een hoop redenen te benoemen om dagelijks een zonbescherming te gebruiken. Zo kan een huid die aan straling wordt blootgesteld pigmentvlekken ontwikkelen. Ook ontstaan er sneller rimpels bij een huid die niet goed wordt beschermd tegen de zon. Daarnaast heeft een huid die veel te maken krijgt met zonlicht een grotere kans op huidkanker.

Bij Huid & Zorg adviseren we de zonproducten van ZO Skin Health. Deze producten beschermen niet alleen tegen UVA en UVB, maar ook tegen HEV-licht. HEV-licht. HEV-licht is een lichtsoort die altijd en overal aanwezig is en waarvan de schade pas op langere termijn merkbaar wordt. Meer informatie over zonbescherming vindt u in ons artikel 'HEV-licht, wat is dat?'.

Goed voornemen 2: ‘Afslanken’

Goed voornemen 2: ‘In 2017 wil ik écht afvallen’

Een bekend goed voornemen is afvallen. Wie heeft zich nog nooit voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te gaan sporten en gezonder te eten? Bij Huid & Zorg hebben we een behandeling die het afslanken stimuleert en ervoor zorgt dat u sneller uw gewenste lichaamsvorm krijgt: LPG/endermologie.

Met de LPG wordt de vetverbranding plaatselijk gestimuleerd. U kunt dus zelf aangeven op welke lichaamsdelen u meer vet wilt kwijtraken. Heeft u bijvoorbeeld de welbekende ‘lovehandles’ die maar niet willen verdwijnen, terwijl de rest van uw lichaam wel slanker wordt? Dan zullen wij met de LPG voornamelijk de lovehandles behandelen, zodat het vet juist op die plek zal verminderen.

Ook uw huidstructuur wordt verbeterd met LPG. Een cellulite-huid wordt strakker, omdat de LPG zorgt voor een betere vetverdeling onder de huid. Die vervelende putjes in de benen zijn dus verleden tijd!

LPG werkt door middel van vacuüm en bindweefselmassage. Uw huid wordt opgezogen en diep gemasseerd, waardoor uw vetcellen worden vrijgemaakt. De vrije vetcellen kunt u vervolgens weer verbranden. Voor meer informatie over LPG/endermolgie verwijzen we u graag naar onze infomatiepagina over deze behandeling.

Goed voornemen 3: ‘Huidverzorging’

Goed voornemen 3: ‘In 2017 houd ik mijn huid in topconditie’

Uw huid op haar mooist houden, dat is een goed voornemen voor 2017. Het team van Huid & Zorg geeft u drie simpele tips waarmee u dit voornemen met gemak kunt volhouden:

  • Reinig uw huid twee keer per dag. Omdat uw huid ’s nachts herstelt, komen er afvalstoffen en dode huidcellen op de huid. Ook overdag komen er allerlei vieze stoffen op uw huid terecht, zoals uitlaatgassen, maar ook zweet, talg en dode huidcellen. Als u de huid ’s ochtends en ’s avonds goed reinigt, verwijdert u deze afvalstoffen en zorgt u ervoor dat uw poriën niet verstopt raken.
  • Verwijder make-up altijd voor u naar bed gaat. Het is heel belangrijk voor het slapengaan alle make-up van de huid te verwijderen, zodat de huid ’s nachts de kans krijgt om te ademen en te herstellen. Ook gekleurde dagcrèmes, zoals BB creams, moet u ’s avonds van de huid verwijderen, omdat deze een verstoppend laagje kunnen vormen.
  • Gebruik producten die passen bij uw huidtype. Iedere huid heeft andere behoeften waarop u uw gezichtsverzorging kunt aanpassen. Twijfelt u welke verzorging geschikt is voor uw huid? Bij Huid & Zorg kunnen we u helpen met het uitzoeken van de juiste producten. Loopt u gerust eens langs!

Goed voornemen 4: ‘Laserontharing’

Goed voornemen 4: ‘In 2017 ga ik eindelijk mijn benen/oksels/bikinilijn laten laseren’

Veel dames stellen het laseren van de benen/oksels/bikinilijn uit, omdat ze het eng vinden klinken. Maar hoe jonger deze behandeling gedaan wordt, hoe langer u profijt heeft van het resultaat! Dus twijfelt u al een tijdje over het definitief verwijderen van uw haren? Waarom zou u het dan niet gewoon nu doen?

Bij Huid & Zorg behandelen we ongewenste haargroei met de effectiefste ontharingslaser, namelijk de LightSheer Duet. Met deze laser kunnen zowel lichte als donkere huiden behandeld worden. Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van gezichtsbeharing en lichaamsbeharing en werken veilig, professioneel en hygiënisch. Op onze informatiepagina leest u meer over laserontharing.

Als u nu start met de laserbehandelingen, bent u voor de zomer verlost van ongewenste donkere haren. Tot snel in 2017!

Goed voornemen 5: ‘Verwenmomentjes’

Goed voornemen 5: ‘In 2017 ga ik mezelf vaker verwennen’

Jezelf verwennen is altijd een goed idee. Als je goed voor jezelf zorgt, zit je beter in je vel. Bij Huid & Zorg bieden we een hoop behandelingen aan die ervoor zorgen dat je letterlijk én figuurlijk beter in je vel zit. We kunnen u én uw huid laten stralen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een ZO Skin Health Treatment? De ontspannende gezichtsmassage en verfrissende peeling uit deze behandelingen zorgen voor heerlijke oppepper! Of wat dacht u van een pedicure? Even een momentje voor uzelf terwijl uw voeten mooi verzorgd worden.

Op onze website vindt u een overzicht van de behandelingen die u bij Huid & Zorg kunt boeken. Met welke ontspannende treatment verwent u uzelf in 2017?