Welkom op onze nieuwe website!

Door: Team Huid & Zorg

nov
21

Wij presenteren u met trots: de vernieuwde website van Huid & Zorg! We hebben er wekenlang (zelfs maandenlang) keihard aan gewerkt en nu kunnen wij hem dan eindelijk aan u laten zien. In dit blogbericht vertellen wij u wat er allemaal op onze site veranderd is en hoe de nieuwe website in elkaar zit.

Waarom?
De oude website van Huid & Zorg ging online in 2009. In 2011 heeft de site een kleine update gehad, maar sindsdien zijn er nauwelijks meer aanpassingen aan gedaan. Het design was ondertussen dus een beetje verouderd en paste niet meer bij de praktijk, er miste informatie en de navigatie werkte niet altijd even prettig. Tijd voor vernieuwing dus!

Wat is er veranderd?
De grootste verandering is de toevoeging van de pagina’s ‘huidaandoeningen’ en ‘behandelingen’. Op de oude website was wel wat informatie te vinden over deze onderwerpen, maar er was nog veel meer over te vertellen. De afgelopen maanden hebben we uren gespendeerd aan het beschrijven van alle huidaandoeningen die wij behandelen, zodat klanten en patiënten hier makkelijk informatie over kunnen vinden. Ook onze behandelingen hebben we uitgebreid beschreven, zodat klanten en patiënten zich voor een behandeling kunnen inlezen over wat er precies gaat gebeuren tijdens een consult.
Neem eens een kijkje op onze pagina’s ‘huidproblemen’ en ‘behandelingen’ als u benieuwd bent naar onze werkzaamheden in de praktijk!

Originele foto’s
Vrijwel alle foto’s die op onze website worden getoond, zijn in onze praktijk genomen. Alleen de afbeelding op de pagina van vitiligo is niet van ons, de overige foto’s zijn door ons gemaakt van onze klanten/patiënten. We hebben schriftelijke toestemming om de foto’s te mogen gebruiken op de pagina’s ‘huidaandoeningen’ en ‘behandelingen’ en de afbeeldingen zijn uiteraard niet bewerkt. Zo geven wij een goed beeld van de aandoeningen die wij in de praktijk zien en de behandelresultaten.

Producten
Op de pagina ‘producten’ vindt u een overzicht van alle producten die wij in de praktijk verkopen. Wij hebben geen webshop, maar vonden het wel handig om de producten op de website te vermelden, om u te laten zien welke producten u bij ons kunt aanschaffen. Ieder product is voorzien van een uitgebreide beschrijving en gebruiksaanwijzing, zodat u altijd op onze website terecht kunt als u twijfelt over het gebruik van een product.

Nieuw: Huid & Zorg blog!
Ook is onze nieuwe website voorzien van een blogpagina! Hierop zullen we wekelijks nieuwtjes over de praktijk delen en informatieve artikelen schrijven over huidaandoeningen en behandelingen.

De toekomst
Maar we zijn nog lang niet klaar met de nieuwe website… Er komt nog veel meer leuks aan! We verklappen nog niets, maar als u het leuk vindt om hierover op de hoogte gehouden te worden, dan kunt u ons volgen via Facebook, onze nieuwsbrief en uiteraard onze nieuwe blogpagina.