Blijf op de hoogte van acties, aanbiedingen en actuele informatie.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en u ontvangt het direct in uw mailbox.

aug
31

Rebranding bij ZO Skin Health

Door: Wendy van der Knaap

Dit jaar vinden er bij ZO Skin Health positieve veranderingen plaats, in de vorm van een rebranding. De verpakkingen worden meer met elkaar in lijn gebracht en er zullen een aantal producten van naam wijzigen, aan de formules van deze producten wijzigt niets.

Lees het hele bericht
mei
04

Wat kunnen we doen tegen acne?

Door: Mariska van Schie

Bij Huid & Zorg hebben we al ruim 8 jaar ervaring met het behandelen van acne. Zowel jongeren als volwassen die last hebben van deze huidaandoening kunnen bij ons terecht voor (product)advies en behandelingen. In dit artikel willen we graag vertellen hoe wij een acnehuid behandelen en hoe wij steeds weer zo’n goed resultaat bereiken. Ook geven we advies over hoe u kunt omgaan met een acnehuid.

Lees het hele bericht
jan
29

Summer bodies are made in winter

Door: Wendy van der Knaap

Het is nu nog volop winter, maar voor je het weet is het weer mooi weer en de zomer in aantocht.... Veel mensen weten dat je voor een summerbody in de winter ook gewoon flink moet sporten, maar wist je dat het ook voor de huidbehandelingen geldt? Als je deze in de winter ondergaat, heb je het beste resultaat in de zomer. In deze blog benoemen we welke behandelingen je kunt onder gaan om een summerbody te krijgen en waarom je deze behandeling beter in de winter kunt ondergaan.

Lees het hele bericht
dec
11

Tips om een droge winterhuid te voorkomen en te behandelen!

Door: Wendy van der Knaap

Het is nu echt winter! Het is buiten erg koud met een gure wind en er ligt zelfs sneeuw. Het gure weer buiten en de warme verwarming binnen zorgen voor veel temperatuurswisselingen. Hier kan de huid op reageren met een droog trekkerig gevoel, schilfering of rode verkleuring van de huid. Daarom hebben wij tips en adviezen om een droge huid te voorkomen en te behandelen een rijtje gezet.

Lees het hele bericht
okt
27

Welke soorten lasers gebruiken we bij Huid & Zorg?

Door: Team Huid & Zorg

Wanneer u weleens bij Huid & Zorg bent geweest, is het u vast opgevallen dat we een hoop grote apparaten in de behandelruimtes hebben staan. Zo hebben we de LPG endermologie, Lymfapress en diverse laserapparatuur staan. We krijgen vaak vragen van onze cliënten die benieuwd zijn waar al die verschillende lasers nou eigenlijk voor ingezet kunnen worden. Daarom leggen wij in dit artikel uit welke lasers wij allemaal hebben en waarvoor we ze gebruiken!

Lees het hele bericht
sep
01

Malinda's ervaring met ZO Skin Health

Door: Malinda Hoekstra

Na jarenlang gewerkt te hebben met verschillende verzorgingsmerken, werkt schoonheidsspecialiste Malinda nu bij Huid & Zorg, waar wij gebruik maken van de producten van ZO Skin Health en ZO Medical. Zij had al veel over dit merk gehoord en is nu op training geweest om er meer over te leren. Ook is ze de producten thuis gaan gebruiken. In dit artikel vertelt zij over haar ervaringen met dit merk.

Lees het hele bericht
jul
31

Laserontharing: nooit meer scheren!

Door: Manon Hofstede

Waar het in de winter minder erg is om wat stoppeltjes op je benen of oksels te hebben (onder die dikke trui zie je toch niets!), wil je in de zomer een gladde en haarloze huid. In deze blog wil ik (Manon) graag mijn persoonlijke ervaringen delen met laserontharing. Ook ga ik alle voordelen van laserontharing ten opzichte van andere soorten ontharing benoemen. Want ik wil nooit meer terug!

Lees het hele bericht
jun
21

Zó zit u deze zomer strak in uw vel

Door: Wendy van der Knaap

Het is officieel zomer! Veel vrouwen beginnen zich nu druk te maken om hun figuur, omdat zij in bikini ‘moeten’ en zij zich daarin niet comfortabel voelen. Ze voelen zich te dik of storen zich aan de putjes op hun benen en billen. Die overtollige kilo’s zijn voor vele dames een reden om op dieet te gaan. Op die manier kunnen zij afvallen, maar daar krijgen ze die putjes helaas niet mee weg… In dit artikel vertellen we wat u wél aan deze vervelende putjes kunt doen!

Lees het hele bericht
jun
12

Welke zonbescherming past bij u?

Door: Emilia van Dam

Nu het weer lekker zonnig begint te worden, is het extra belangrijk om de huid goed te beschermen met zonproducten. Bij Huid & Zorg zijn we erg enthousiast over de zonbescherming van ZO Medical en ZO Skin Health. Dit merk heeft veel verschillende soorten antizonnebrand, waardoor kiezen soms wat lastig is. Om het u iets makkelijker maken, bespreken we in dit blogbericht stuk voor stuk alle zonproducten die we adviseren bij Huid & Zorg!

Lees het hele bericht
mei
24

Een stralende bruidshuid dankzij de huidtherapeut!

Door: Wendy van der Knaap

Dit jaar gaan drie collega’s van Huid & Zorg, waaronder ikzelf, trouwen! Omdat we natuurlijk willen stralen op onze trouwerij, zijn we maanden voor de bruiloft al begonnen met onze huid voor te bereiden. Als huidtherapeuten hebben we natuurlijk veel methodes om onze huid mooier te maken! Zo kwam ik met het idee om een blog te maken met tips voor een stralende bruidshuid.

Lees het hele bericht
mei
19

5 Tips van onze pedicure (ook voor mannen!)

Door: Malinda Hoekstra

Deze week was het de 'week van de pedicure'. Dit jaar stond de pedicureweek in het thema van: mannen! Op Facebook hebben we ter ere van deze week iedere werkdag een (mannelijke) pedicure-tip gedeeld. Van hoe u zweetvoeten kunt voorkomen, tot hoe schimmelnagels behandeld worden... Diverse adviezen kwamen voorbij. In dit artikel verzamelen we die tips, zodat u ze makkelijk kunt terugvinden.

Lees het hele bericht
mei
12

Bijna Moederdag! 5 Cadeautips voor vrouwen

Door: Team Huid & Zorg

Omdat het dit weekend Moederdag is, hebben wij afgelopen week iedere dag een cadeautip gedeeld op Facebook! Die tips zijn natuurlijk ook handig voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen. Daarom zetten we in het artikel van vandaag alle tips nog eens op een rijtje. Zo heeft u altijd een paar leuke cadeau-ideeën achter de hand voor uw moeder, dochter, oma of vriendin!

Lees het hele bericht

Meer berichten laden...