Endermologie (LPG) gelaat

Een liftende behandeling voor de huid van het gezicht en de nek

Endermologie is een behandelmethode die de huid verbetert door middel van een combinatie van vacuüm en mechanische dieptemassage. Hiervoor wordt het LPG-apparaat gebruikt, een machine die voorzien is van twee lucht zuigende slangen waarop verschillende roterende en masserende behandelkoppen geplaatst kunnen worden. Endermologie kan op hele lichaam toegepast worden en voor ieder behandeldoel heeft het LPG-apparaat een geschikte behandelkop. De behandelkop die voor het gelaat gebruikt wordt, is de Ergolift. Met deze kop kan het gehele gelaat (zowel het gezicht als de nek) worden versoepeld, verstrakt en geëgaliseerd. Deze behandeling wordt ook wel ‘Endermolift’ genoemd. Op deze pagina vertellen we meer over de Endermolift-behandeling met de Ergolift.

Wat gebeurt er tijdens de Endermolift-behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd met het LPG-apparaat. Dit apparaat ziet eruit als een machine met twee slangen, waaraan een behandelkop vastzit. Via de slangen wordt lucht gezogen (net als bij een stofzuiger). De behandelkop die tijdens de Endermolift-behandeling gebruikt wordt, is de Ergolift. Dit is de kleinste LPG-kop, die speciaal is ontwikkeld om op het gelaat te gebruiken. Tijdens de behandeling wordt de behandelkop op het gezicht geplaatst en met bepaalde bewegingen over uw huid gehaald. Doordat er via de behandelkop lucht wordt gezogen, ontstaat er een vacuüm op uw huid. Dit vacuüm zorgt, in combinatie met de bewegingen van de behandelkop, voor een intensieve massage tot diep in de huid.

Het effect van de LPG-behandeling

De gezichtsbehandeling met de Ergolift stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 23% steviger wordt. De huidt wordt vlakker van binnenuit, zodat de rimpelbodem stijgt. Rimpels kunnen zo tot wel 21% verminderen! Ook de hoeveelheid elastine in de huid neemt toe: uw huid zal 46% meer elastine bevatten, waardoor de huid soepeler aanvoelt en beter beschermd is tegen expressierimpels. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de Endermolift-behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Endermolift is de enige techniek ter wereld waarvan voor het eerst wetenschappelijk werd aangetoond dat de natuurlijke synthese van hyaluronzuur met 80% stijgt.

Een behandelkuur met Endermolift

Tijdens een intake zal uw huidtherapeut een behandelplan voor u opstellen op basis van een analyse van uw huid. Ook wordt er met u besproken wat het behandeldoel is, bijvoorbeeld het activeren van de glans van de huid, het verstevigen van de gelaatscontouren, het herstellen van rimpels, het verminderen van kuiltjes en kringen of het verwijderen van een dubbele kin. De Endermolift-kuur zal bestaan uit minimaal 10 behandelingen die in het begin minstens 2 maal per week zullen plaatsvinden. Tijdens de behandeling zal uw huid 30 minuten onafgebroken worden gestimuleerd met de Ergolift.

Adviezen voor en na de behandeling

  • Voor een optimaal effect van de behandeling raden wij aan om de huidverbeterende gezichtsproducten van ZO Skin Health en ZO Medical te gebruiken. Wij kunnen u in de praktijk advies geven over de producten die het best geschikt zijn voor uw huid.
  • Om ervoor te zorgen dat uw huid in topconditie blijft, adviseren wij voorzichtig om te gaan met (zon)licht. UV-straling is namelijk de belangrijkste veroorzaker van zichtbare huidveroudering. Meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde elasticiteit worden veroorzaakt door straling. Smeer uw huid daarom dagelijks in met een zonbeschermingsproduct met in minimaal SPF 30. Bij Huid & Zorg verkopen we verschillende zonproducten en kunnen wij u adviseren over het gebruik hiervan.
  • De zichtbare gevolgen van huidveroudering kunnen op verschillende manieren worden tegengegaan. Bij Huid & Zorg is LPG niet de enige methode waarmee we de huidconditie verbeteren. Wij bieden bijvoorbeeld ook behandelingen met de fractional laser of de Dermicapen om het vernieuwingsproces van de huid te stimuleren. Ook roodheden en pigment kunnen wij behandelen, bijvoorbeeld met behulp van de medische productlijn van Dr. Zein Obagi, met laserbehandelingen of met cryotherapie. LPG kan ingezet worden als opzichzelfstaande behandeling, maar ook ter ondersteuning van deze andere behandelingen. Ook kan LPG dienen als onderhoudsbehandeling; bijvoorbeeld in de zomer, als er geen laserbehandelingen worden toegepast vanwege de felle zon, is Endermolift een veilige methode om het resultaat van een laserkuur te onderhouden.

Tarieven

Endermologie LPGTijd Junior Senior Master
Endermologie gelaat 35 minuten €65 € 70€ 75 per behandeling
Endermologie gelaat pakket10 behandelingen van 35 minuten €600 € 650 €700 per 10 behandelingen*

*Pakketten zijn persoonsgebonden en geldig tot één jaar na de betaling. Volledige betaling van het pakket vindt plaats na de eerste behandeling. Restitutie niet mogelijk.

Terug naar overzichtVorigeBehandeling 13 van 25Volgende

Stel hier uw vraag of maak direct een afspraak

Voorafgaand aan een behandeling wordt een vrijblijvend intakegesprek gehouden