Wij starten altijd met een gratis uitgebreide persoonlijke huidanalyse van het gelaat inclusief collageenscan, waarna u een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan ontvangt.
De huidanalyse voeren wij uit met de Visia, dit is wetenschappelijke meetapparatuur waarmee we elk detail van de huid in kaart kunnen brengen.

Deze camera meet heel specifiek de poriën, rimpels, UV-schade, rode of bruine vlekken, huidtextuur en bacteriën op de huid en in de diepere lagen van de huid. Ook kan elk detail van de huid in 3D worden weergegeven.
Daarnaast passen wij een speciale hightech collageenhuidscan toe, waarmee we een kijkje in de huid nemen. De scan geeft inzicht in de huiddikte ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen.

Na alle metingen kan de huidanalyse apparatuur je een huidleeftijd geven. Dit is gebaseerd op de bevindingen van de huidanalyse en deze worden vergeleken met personen van hetzelfde geslacht, leeftijd en huidskleur. Deze huidleeftijd geeft weer hoeveel procent u huid beter of slechter dan personen van dezelfde leeftijd, geslacht en huidskleur.
Ook kan het analyse apparaat op een computer scherm tonen hoe u er 10 jaar geleden of over 10 jaar uitziet. En geeft een simulatie weer hoe uw huid zal verouderen tot een leeftijd van 80 jaar zonder behandelingen of huidverzorgingsproducten.
Doordat wij de huid zo goed in beeld kunnen brengen en ook kunnen zien wat er in de diepere lagen van de huid bevind, kunnen wij heel gericht een behandelplan opstellen en de beste behandeling voor uw huid aanbieden. Na deze analyse krijgt u een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan mee naar huis.

Wanneer u besluit om behandelingen te ondergaan en/of de huid te gaan verbeteren met onze huidproducten zal er na enkele maanden een vervolg huidanalyse gepland worden om te zien in hoeverre de behandelingen de huid hebben verbeterd. Alle huidmetingen worden dan opnieuw uitgevoerd en met elkaar vergeleken.

Wilt u ook een huidanalyse laten maken? Maak dan nu een afspraak!

Contactformulier