EERSTE AFSPRAAK

Huidanalyse
Om uw huid te verbeteren starten wij tijdens de eerste afspraak altijd met een uitgebreide persoonlijke huidanalyse van het gelaat inclusief collageenscan, waarna u een persoonlijk op maat gemaakt behandelplan ontvangt. De huidanalyse voeren wij uit met de Visia, dit is wetenschappelijke meetapparatuur waarmee we elk detail van de huid in kaart kunnen brengen. Deze camera meet heel specifiek de poriën, rimpels, UV-schade, rode of bruine vlekken, huidtextuur en bacteriën op de huid en in de diepere lagen van de huid. Ook kan elk detail van de huid in 3D worden weergegeven.

Collageenscan
Daarnaast passen wij een speciale hightech collageenhuidscan toe, waarmee we een kijkje in de huid nemen. De scan geeft inzicht in de huiddikte en ook in de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. De aanmaak van collageen is belangrijk voor het tegen gaan van huidveroudering. Tekorten kunnen ontstaan door door lichamelijke klachten maar ook door veel stress/druk leven, hierdoor kan huidveroudering sneller ontstaan dan je denkt.

RESULTAAT VAN DE HUIDANALYSE

Resultaat
Na alle metingen geeft de huidanalyse apparatuur een huidleeftijd en geeft een simulatie weer hoe uw huid zal verouderen tot een leeftijd van 80 jaar zonder behandelingen of huidverzorgingsproducten.

Behandelplan
Doordat wij de huid goed in beeld brengen en ook zien wat er in de diepere lagen van de huid bevindt, stellen wij heel gericht een behandelplan op om uw huid te verbeteren of uw huid in goede conditie te behouden. Na deze analyse krijgt u dit een persoonlijke behandelplan mee naar huis.

Productadvies
Om het gewenste resultaat te behalen is het gebruik van de huidproducten thuis een vereiste. De maandelijkse behandelingen in onze kliniek zijn zeer belangrijk, maar dagelijkse verzorging thuis zorgt voor sneller resultaat. Daarom adviseren wij altijd om zelf 2 keer per dag met uw huid aan de slag te gaan. Daarom krijgt u tijdens de eerste afspraak ook advies voor de juiste huidproducten en een uitleg hiervan.

Voedingsadvies
In de analyse komt ook naar voren of er op het gebied van voeding aanpassingen gemaakt kunnen worden om de huid te verbeteren. Hierin geven wij advies over uw voedingspatroon en daarnaast adviseren wij voedingssuplementen als dat nodig is.

Vervolg huidanalyse
Wanneer u besluit om behandelingen te ondergaan en/of de huid te gaan verbeteren met onze huidproducten zal er na enkele maanden een vervolg huidanalyse gepland worden om te zien in hoeverre de behandelingen de huid hebben verbeterd. Alle huidmetingen worden dan opnieuw uitgevoerd en met elkaar vergeleken.

BEHANDELING

Na de huidanalyse beginnen we altijd direct met de eerste behandeling van 60 minuten.

60 minuten behandeling
Deze behandeling bestaan beide altijd uit het reinigen van de huid, uitreinigen (mee-eters verwijderen), daarna een peeling en maken wij een keuze uit een; Microdermabrasie behandeling, een bindweefselbehandeling of behandeling met LEDl icht. We ronden de behandeling af met een dagverzorging. Deze kunt u tot en met de volgende ochtend laten zitte

TARIEVEN

Eerste afspraak:
- Huidanalyse 15 min
- Collageenscan 5 min
- Voedingsadvies 10 min
- Behandelplan + producten uitleg 30 minuten
Behandeling 60 min
o Reinigen
o Uitreinigen (mee-eters)
o Peeling
o 1ste Masker
o 2de masker, Microdermabrasie, bindweefsel
o Dagverzorging
Totale duur: 120 minuten
Kosten: € 200,- (t.w.v. € 250,-)

Wilt u ook een huidanalyse laten maken? Maak dan nu een afspraak!

Contactformulier