Ongewenste tatoeages

Wilt u uw tatoeage laten verwijderen? Bel of mail ons dan voor een persoonlijk advies.

Het gebeurt regelmatig dat we mensen in de praktijk zien die spijt hebben gekregen van hun tattoo. Gelukkig bieden we bij Huid & Zorg een behandeling aan om de tatoeage te verwijderen.

Ook krijgen wij regelmatig de vraag of wij de tatoeagepuntjes na bestralingen kunnen verwijderen. Deze puntjes zijn ook met inkt gezet en kunnen net als siertatoeages bij Huid & Zorg verwijderd worden.

Laserbehandeling tatoeages

Huid & Zorg behandelt tatoeages met de Q-Switched Nd:YAG laser. Uit onderzoek blijkt dat dit de meest geschikte laser is voor het verwijderen van tatoeages, omdat dit apparaat ten opzichte van andere lasers een langere golflengte (1064 nm) heeft. De behandeling zal dus effectiever werken, omdat dieper gelegen inkt beter te behandelen is dan met een andere laser. Ook wordt het laserlicht minder door de eigen pigmentcellen opgenomen, waardoor er minder kans is op blijvende witte verkleuring van de huid. De laserstraal van de Q-Switched Nd:YAG laser geeft hele korte, krachtige pulsen, die worden opgenomen door de donkere kleur inkt van de tatoeage. Zo schiet de laserstraal de inkt kapot, zodat het lichaam de kleine inktdeeltjes vervolgens kan afvoeren via het lymfesysteem. Meer informatie over deze behandeling lees je op onze pagina over tatoeageverwijdering.

Terug naar overzichtVorigeHuidprobleem 12 van 24Volgende

Stel hier uw vraag of maak direct een afspraak

Voorafgaand aan een behandeling wordt een vrijblijvend intakegesprek gehouden