Al enige tijd had ik last van acne en pijnlijke ontstekingen. Zodoende ben ik in contact gekomen met Huid & Zorg waar ik onder behandeling ben door middel van Acne therapie en de producten van Zo Skin Health. Deze combinatie werkt écht! Om de 7 á 8 weken een acne behandeling en tezamen met de producten & het goede advies resulteert dit in een mooie gladde/gave huid!

Annemiek, 27 jaar (Acnetherapie)

Behandelingen:

Sinds ik ben begonnen met de producten van ZO is mijn huid ontzettend verbeterd. Ik kan het iedereen aanraden.

Anoniem, 39 jaar (Pigmentvlekjes)

Behandeling:

Super kundige therapeuten, keurig netjes, nauwkeurig, heel goede producten. Zeer mooie resultaten. Kortom een TOP praktijk! (en ….. ook nog heel gastvrij en aardig!!).

Bianca (56 jaar)

Behandelingen:

Deskundige behandelingen en begeleiding m.b.v. de laatste innovaties.

Conny van Veldhoven, 53 jaar (Overbeharing en vaatjes)

Behandelingen:

1. Ik heb een LPG Kuur op de buik en zijkanten gedaan (bijna klaar); geweldig resultaat; strakker en de contouren zijn mooier. 2. Ik ben blij met de fractional laser kuur in mijn gezicht, alles wordt mooier, gladder, rustiger.

Corrie v.d. Steen ,64 jaar (Huidveroudering)

Behandeling:

Heel veel aandacht wordt er gegeven en ook door middel van nabellen en mailen om samen tot een mooi resultaat te komen.

Corryne van Leeuwen, 56 jaar (Rimpels/ lijntjes en heel droge huid)

Behandelingen:

Al jaren word ik door Wendy en Denise geholpen aan mijn acne en de littekens daarvan. Niet altijd de fijnste behandelingen (soms nogal pijnlijk) maar ze doe altijd hun uiterste best om het mij zo aangenaam mogelijk te maken. Ze denken altijd weer met me mee, als er nieuwe producten of behandelmogelijkheden zijn. Heel fijn!

Danielle Zwinkels, 28 jaar (Acne en acnelittekens)

Behandelingen:

Het is altijd weer prettig om bij Huid&Zorg te zijn. Heel goed en fijn advies. Heel gezellig en warm. En goed resultaat.

Ellen Cox, 56 jaar (Vette huid)

Behandelingen:

Goed advies, door gebruik van producten ziet mijn huid er gezond uit.

Erika de Lange, 37 jaar (Rosacea)

Behandelingen:

Ik had altijd een vrij droge, onrustige huid met pigmentvlekken. Door de ZO kuur is mijn huid er serieus beter uit gaan zien, meer effen en nooit meer trekkerig. Goed advies en fijne behandelingen.

Fleur, 41 jaar (Pigmentvlekken/ droge huid)

Behandelingen:

Vanaf mijn puberteit heb ik een ‘slechte’ huid gehad. Maar na mijn zwangerschap ontwikkelde ik ook nog rosacea. Voor mij een zeer storende aandoening waar ik veel last van had. Ik heb allerlei middelen en producten gebruikt, maar helaas zonder afdoende resultaat. Nadat ik bij Huid&Zorg terecht ben gekomen ben ik de producten van ZO gaan gebruiken. Wat een verschil! Mijn huid is egaal en straalt. Bedankt voor de prettige ondersteunende behandelingen en de professionele zorg.

Hinke, 39 jaar (Rosacea)

Behandelingen:

Super veel aandacht voor problemen van de huid.

Ineke Huiskes, 68 jaar (Rimpels)

Behandelingen:

Ik ben bij Huid&Zorg terecht gekomen i.v.m. mijn huidprobleem (pigment). Ik word hierbij zo goed begeleid, dat geeft mij een fijn en prettig gevoel. De producten van ZO Skin Health werken heel goed/ intensief waardoor ik mijn pigment tot een minimum kan houden. Thanks hiervoor meiden.

Ingrid van de Berg, 46 jaar (Pigment)

Behandelingen:

Ik vind het hier altijd een feestje om te komen. De ruimtes zijn altijd schoon mooi en oog voor detail. De behandelingen zijn zeer professioneel en er is altijd voldoende aandacht en tijd.

Jessica Müller, 37 jaar (Acne/pigment)

Behandelingen:

Onwijs blij met het eindresultaat. Nooit meer om de dag hoeven scheren en altijd gladde oksels. Zelfs na de eerste 2 behandelingen al heel veel resultaat.

-Joyce (28 jaar, beharing oksels)

Behandelingen:

Na een aantal jaren met problemen met pigmentatie in mijn gezicht, ben ik bij Huid&Zorg terecht gekomen. Eindelijk kreeg ik het idee dat het probleem verholpen kon worden. Met fijne behandelingen en het gebruik van de juiste producten is mijn melasma onder controle. Zowel in de zomer als in de winter heb ik nu een mooie, egale en stralende huid. Heel erg blij met Huid&Zorg!

Joyce, 29 jaar (Melasma)

Behandeling:

Vriendelijke dames, professioneel, serieus, wordt tijd voor je gemaakt. Huid is zoveel vooruit gegaan.

Kim Greve, 40 jaar (Grove poriën – acne)

Behandeling:

Ik kwam 3 jaar geleden voor het eerst bij Huid&Zorg. Daar hielp Mariska mij mijn acne verminderen. Als ik nu foto’s zie van hoe het toen was en nu…. Ben ik er zo blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanbevelen.

Kylie Moor, 17 jaar (Acne)

Behandelingen:

Nu 1 jaar bij Huid & Zorg. Veel pigment. En veel rimpels. Na 7x laseren en gebruik van ZO Skin Health producten heb ik veel resultaat. Iedereen is ook heel aardig. Begeleiding is heel goed.

Lia (58 jaar, huidveroudering)

Behandelingen:

Goed voorlichting, duidelijk, vriendelijk. Er worden geen beloftes gedaan die niet worden nagekomen. De behandeling is goed aangeslagen. Ik ben blij. Bedankt!

Linda (43 jaar, anti-ging, pigmentvlekjes)

Behandelingen:

In 2016, op mijn 26e, kreeg ik plotseling erg last van acne. De ontstekingen waren vurig rood en pijnlijk. Via een vriendin ben ik bij Huid & Zorg terecht gekomen. In eerste instantie kreeg ik reinigingsbehandelingen omdat mijn huid erg veel talg aanmaakte. Daarnaast ben ik producten van ZO Skin Health gaan gebruiken. Een grote investering maar het was, en is, het helemaal waard! Door het gebruik van de producten en de behandelingen knapte mijn huid steeds meer op. Af en toe was er even een terugval maar de acne is nooit meer zo erg geweest als toen ik in het begin kwam. De deskundige hulp en uitgebreide uitleg van Mariska over het gebruik van de producten was erg fijn. Hierdoor heb ik het gebruik van de producten vol kunnen houden tot het een routine werd. Het is namelijk wel even wat werk in de ochtend en in de avond. Na een tijd was bijna alle acne verdwenen, helaas had ik er littekens en rode vlekken aan over gehouden. Om dit aan te pakken heb ik laserbehandelingen ondergaan. Ook deze verbetering gaat niet over één nacht ijs. In de afgelopen twee jaar heb ik drie keer mijn huid laten laseren. Dit in de wintermaanden omdat je na het laseren moet uitkijken met de zon op je huid! Na elke behandeling zag ik mijn huid verbeteren! De littekens werden minder en de rode vlekken verdwenen. Ik voel mij weer zoveel blijer en zelfverzekerder nu mijn huid weer mooi is! Door de laserbehandelingen ben ik bewust geworden van de invloed van de zon op je huid. Wanneer het zonnetje licht doorbreekt smeer ik al zonnebrandcrème op mijn gezicht (wel de speciale van ZO, ik wil niets anders meer!). Al met al ben ik mega blij met de behandelingen bij Huid & Zorg. De laserbehandelingen zijn echt geweldig om littekens en rode vlekken te laten verdwijnen.

Martine (29 jaar, acne + acnelittekens)

Behandelingen:

Ik ben erg tevreden met mijn behandelplan en producten. Samen met de producten van ZO Skin Health met om de 6 weken een gezichtsbehandeling houd ik mijn pigmentvlekken goed onder controle. Huid&Zorg en zijn specialisten staan hoog bij mij en ik ben blij dat ik ze gevonden heb.

Melisa le Feber, 45 jaar (Pigmentvlekken)

Behandeling:

Ik schaamde me zo voor mijn pigmentvlekken, maar nu zijn ze allemaal weg. Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest.

Mevrouw M. (32 pigment)

Behandeling:

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om naar Huid&Zorg te gaan. Ik had het veel eerder moeten doen.

Mevrouw van der H. (37, overbeharing)

Behandeling:

Na vele salons bezocht te hebben ben ik terecht gekomen bij Huid&Zorg. Wat een resultaat direct en het blijft! Ik gebruik trouw mijn producten en wordt goed begeleid door de dames van H&Z. Dit is echt een wonder! Dank jullie wel.

Mireille Bakker, 38 jaar (Acné)

Behandeling:

Door mijn kalknagel ben ik hier gekomen en laseren was een optie, na een leuke ontvangst en informatie ben ik ook voor mijn gezicht hier gekomen. Heel prettig geïnformeerd dus na een goed ervaring ben ik blij dat ik hier klant ben. Leuke acties en erg aardige dames. TOP!!

Nel Beekhuizen, 66 jaar (Huidverbetering/ kalknagel)

Behandeling:

Mijn huid is zo ontzettend verbetert dankzij de professionele behandelingen van Mariska! Sowieso voel ik me altijd erg op mijn gemak bij Huid&Zorg en ben ik enorm geholpen met hun aanpak!

Petra Moor, 50 jaar (Couperose en pigmentvlekjes)

Behandelingen:

Altijd fijn om bij Huid&Zorg te zijn, gezellige maar vooral professionele meiden. De producten zijn super om te gebruiken en het advies en de begeleiding is ook heel goed.

Romy Pronk, 20 jaar (Acne)

Behandeling:

Geboren met eczeem, altijd een mega extreem droge huid in mijn gezicht gehad en ik smeerde wel 6x per dag mijn gezicht in. Sinds ik in contact ben gekomen met Huid&Zorg is het probleem met mijn droge huid opgelost. Ik gebruik de ZO Skin Health producten ‘s morgens en ‘s avonds en voel me echt een ander mens! Een echte aanrader!

Sabine van der Meer ,37 jaar (Eczeem)

Vorig jaar (na de zomervakantie) kreeg ik erg last van acne. Ik had altijd al wel een gevoelige huid (en vaak/snel last van ontstekingen), maar na de zomervakantie leek het wel een explosie. Ik voelde mij erg onzeker en de ontstekingen waren zeer pijnlijk. Via mijn schoonheidsspecialiste ben ik bij Huid&Zorg terecht gekomen. In eerste instantie kreeg ik reiningsbehandelingen, omdat ik een zeer hoge talgproductie had. Tijdens een reinigende behandeling word je huid op een grondige manier schoongemaakt. Daarnaast ben ik de producten van ZO Skin Health van Dr. Zein Obagi gaan gebruiken. Dit is een grote in investering, maar de producten werken ECHT! Door het gebruik van de Zo Skin Health producten en de reiningsbehandelingen, ging het steeds beter met mijn huid. Na ongeveer 3 maanden waren mijn grote ontstekingen helemaal weg en was mijn huid onwijs opgeknapt. Mijn omgeving zag dit ook en ik kreeg zelf complimenten van mensen hoe ‘mooi’ en ‘opgeknapt’ zij mijn huid vonden. Momenteel ga ik beginnen met peelingen. Bij acne wordt er gewerkt met peelingen die het talg oplossen, dode huidcellen verwijderen, de huid egaliseren en de celvernieuw stimuleren. Hierdoor gaat mijn huid nog meer verbeteren én stralen! Ik ben tijdens mijn behandelingen door o.a. Nadia en Wendy behandeld. Nadia en Wendy tonen onwijs veel empathie, denken met je mee en geven uitgebreid en deskundig advies. Door hun deskundige hulp ben ik (bijna) van mijn acne af en voel ik mezelf weer gelukkig. Naast de producten van Zo Skin Healty gebruik ik ook de mooie poederfoundation van Colorescience en de bijbehorende primer en Kabuki kwast. De poederfoundation geeft een mooie dekking en de foundation zorgt ervoor dat mijn poriën niet verstopt raken. Tevens zorgt de primer ervoor dat mijn foundation zo lang mogelijk blijft zitten. Ik ben hier onwijs blij mee! Al met al heb ik de behandelingen en het gebruik van de producten als zeer positief ervaren. Ik kijk uit naar de peelingen, waardoor mijn huid nog meer gaat stralen!

Sharona, 24 jaar (acne)

Behandelingen:

Na van alles geprobeerd te hebben ben ik via via bij Huid&Zorg terecht gekomen. Ik ben eindelijk van mijn acne af!

Shirley, 24 jaar (Acne)

Behandeling: