Praktijk

Huid & Zorg is een praktijk voor huid-, oedeem- en lasertherapie. In de praktijk is een team van enthousiaste en professionele huid- en oedeemtherapeuten iedere dag bezig met de beste zorg voor de huid te geven.
Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in behandelingen voor huidproblemen en -ziekten, huidverbetering en huidverjonging. De behandelingen worden uitgevoerd met medische (laser)apparatuur, medische peelingen en huidverbeterende producten. Voor heel veel huidproblemen of klachten bieden wij een mooie behandeling aan. Daarnaast bieden wij ook behandelingen voor oedeem en littekens.
Heeft u vragen over u huid of heeft u last van uw huid of een bepaalde huidaandoening? Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Huid & Zorg heeft drie verschillende behandellocaties. We beschikken over een eigen praktijk met vijf behandelkamers in Naaldwijk, zijn gevestigd in gezondheidscentrum De Reef in Ypenburg en hebben een behandelruimte in Zorgplein Westland te ’s-Gravenzande. Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens van onze verschillende locaties.

Contactformulier