Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het telefoonnummer waarop wij doordeweeks bereikbaar zijn is: 0174 50 39 74. Indien wij uw oproep niet direct beantwoorden, zijn wij wellicht in behandeling. U kunt in dat geval uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken op het antwoordapparaat en wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken per e-mail (info@huidenzorg.nl) of via het contactformulier op onze website.

Intake

Als u interesse hebt om een afspraak te maken bij Huid & Zorg, zal u worden uitgenodigd voor een intake/kennismakingsgesprek. Bij ons is een intake een kosteloos, oriënterend en geheel vrijblijvend consult. De enige uitzondering hierop is een intake/screening voor de behandeling van oedeem en littekens. Deze intake is niet kosteloos, maar wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van uw huisarts. Voor alle overige behandelingen is geen verwijzing nodig en kunt u gewoon een afspraak maken.

De intake
Tijdens het intakegesprek met de huidtherapeut staan uw klacht, (hulp)vraag en wensen centraal. De huidtherapeut zal u duidelijke informatie en voorlichting geven over uw aandoening en de behandelmogelijkheden. Uiteraard is er tijdens deze intake ruimte voor uw vragen. De mogelijke behandelmethoden worden met u doorgenomen, waarna de huidtherapeut een behandelplan voor u opstelt. Als u naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek besluit om bij ons behandeld te willen worden, zullen er vervolgafspraken worden ingepland en kan er gestart worden met behandelen.

Niet nagekomen afspraken
Bent u verhinderd en moet u uw afspraak afzeggen of verplaatsen? Laat ons dit dan minimaal 48 uur vóór de geplande afspraak weten. Dit kunt u telefonisch doen of door een mail te sturen. Afspraken die niet worden nagekomen of te laat afgemelde afspraken moeten wij helaas in rekening brengen.

Betaling
Aan de balie kunt u na de behandeling contant of per pin betalen. U ontvangt een factuur die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

Directe toegankelijkheid
Huid & Zorg is direct toegankelijk, dit betekent dat u zonder verwijzing van een huisarts of specialist een afspraak kunt maken.