Zo nu en dan wordt Huid & Zorg vermeld in een tijdschrift of krant. Omdat we het zelf ontzettend leuk vinden om die vermeldingen terug te zien, verzamelen we op deze pagina alle publicaties waarin Huid & Zorg wordt genoemd. De nieuwste vermeldingen staan bovenaan. Als u op de afbeeldingen klikt, krijgt u een vergroting te zien.

 

Lourens | Fall/winter 2018

Leunend tegen glanzende, champagnekleurige kussens is er vanuit één van de vier loveseats in de lounge bij Huid & Zorg in Naaldwijk uitzicht op de haard. Daarboven hangt een scherm waarop zichtbaar is op welke wijze Wendy van der Knaap en haar team de huid koesteren, stimuleren en verbeteren. Door deze met behulp van laser, massages en de producten van Zo Skin Health te verzorgen. Het liefst in de winter… het hele uitgebreide artikel kunt u in de Lourens lezen, welke te verkrijgen is bij ons.

 

Talkies | Sept/okt 2018

In deze Q&A stellen wij Wendy van der Knaap, eigenaresse van HUID & ZORG, 3 vragen over hoe we onze huid na onze zonovergoten zomer weer stralend kunnen krijgen.

Onze huid hebben we in de zomer flink blootgesteld aan de zon. Welke huidproblemen zien we in de nazomer ontstaan?
Na iedere zomer, maar vooral na zo een zomer als dit jaar zien we veel cliënten in onze praktijk met diverse pigmentatieproblemen, dit kunnen enkele zonnevlekjes zijn maar ook een meer uitgebreidere vorm zoals een melasma. Met de juiste producten en behandeling kunnen wij het pigment zeker weer onder controle krijgen.

Met welke producten krijgen we onze huid weer stralend en gezond?
Wij als huidtherapeuten adviseren de producten van ZO Skin Health en dan vooral de 3 producten die het pigment behandelen; C-Bright, Brightalive en Retinol Skin Brightener. Deze producten gaan de strijd aan met bestaand pigment, maar verhelderen en corrigeren ook de huid. Waardoor hij er weer egaal en stralend uitziet.

En met welke behandeling?
Door de zon verdikt de huid en voor de frisse uitstraling na de zomer is het belangrijk de huid te peelen. Wij advisereren de Facial Stimulator peel, deze peel stimuleert de celvernieuwing en verhelderd de huid zodat hij er na de zomer ook weer stralend uitziet.

 

Lourens | Spring/summer 2018

“Huidproblemen of een ouder wordende huid en wilt u een gezonde, mooie huid?
Kom dan nu naar Huid & Zorg, de huidtherapiepraktijk van het Westland en Den Haag. Wij bieden tal van behandelingen om huidproblemen te verminderen en op te lossen en de ouder wordende huid te verbeteren. Voor acne, rimpels, pigmentvlekken, zichtbare bloedvaatjes, ouderdomsvlekken en grove poriën bieden wij veel behandelmogelijkheden, maar ook bij striae, beenvaatjes, cellulitis en overbeharing kunnen we u helpen. Wij werken met speciale huidverbeterende producten van ZO Medical, Zo Skin Health en Colorescience en met doeltreffende apparatuur als Laser, IPL, Endermologie, cryolipolyse (vetbevriezing) etc.
Wilt u weten welke behandeling voor u het beste is? In de praktijk staat een groot en enthousiast team van huidtherapeuten voor u klaar! Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies consult.”

 

Lourens | Spring/summer 2017

“Hoe ouder iemand wordt, hoe meer oneffenheden de huid gaat vertonen. Rimpels, ouderdomsplekjes, grove poriën, zichtbare bloedvaatjes… Het hoort er helaas allemaal bij. Maar dat betekent niet dat er niets aan te doen is! Bij Huid & Zorg, de huidtherapeutische praktijk van het Westland, bieden we tal van behandelingen om de verouderde huid te verbeteren met onder andere huidverbeterende producten, peelings en laser. We werken met ZO Medical en ZO Skin Health om de huid weer gezond te maken. Een huidverstevigende thuisbehandeling die hier perfect op aansluit is NuFACE. NuFACE is een apparaatje dat door middel van microstroom de gelaatsspieren traint. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Op die manier worden de gezichtscontouren verbeterd en de huid gelift, verminderen rimpels en wordt de huid egaler. Daarnaast stimuleert NuFACE de opname van (verzorgings)producten in de huid. Deze pijnloze thuisbehandeling is wat ons betreft de makkelijkste en veiligste methode om het effect van een facelift te bereiken!”

 

Talkies | Maart/april 2017

“3 vragen aan…”
We vragen huidtherapeute Wendy van der Knaap, eigenaresse van Huid & Zorg in Westland en Den Haag, naar haar beautytips voor dit voorjaar.

Wat raad je ons aan, nu de lente begint?
‘Bij Huid & Zorg werke we met de make-up van Colorescience en nu er lekker weer op komst is raden we dit merk nog eens extra aan. Deze producten bieden namelijk bescherming tegen zonnestraling dankzij SPF 20 tot 50. Die bescherming is ongelofelijk belangrijk, omdat daarmee pigmentaandoeningen en andere huidproblemen voorkomen kunnen worden.’

Wat vind je nog meer belangrijk in make-up?
‘Dat het de huid gezond huidt. Een groot pluspunt aan Colorescience is de samenstelling van de cosmetica. Al hun producten bestaan volledig uit mineralen en pigmenten en bevatten – in tegenstelling tot veel andere make-up – geen alcohol en talk. Dit zorgt ervoor dat ze huid niet geïrriteerd raakt, de poriën niet worden afgesloten en de huid normaal kan ademen. Bovendien bevatten de producten voedende en dus verzorgende bestanddelen, wat een mooie aanvulling is op onze huidverbeterende behandelingen. En daarnaast geeft deze make-up een mooie dekking zonder een maskereffect te creeren; het ziet er natuurlijk uit en voelt ook nog eens licht en zijdezacht aan.’

Wat is jouw favoriete product voor dit seizoen?
‘De Sunforgettable Brush! Dit poeder bevat SPF 30 of 50 en is er in diverse tinten. Daarnaast maakt het de huid niet vet, is het dankzij de ingebouwde kwast heel gemakkelijk elke twee uur aan te brengen en kan het gewoon over de make-up gedragen worden. Laat die zon maar komen!’

 

Talkies | Juni/juli 2016

“Pigmentvlekken, acne, huidveroudering, rosacea… die én meer problemen kunnen aangepakt worden bij Huid & Zorg. In deze Westlandse praktijk voor huidtherapie, oedeemtherapie en lasertherapie wordt exclusief gewerkt met de producten van ZO Medical en ZO Skin Health en daarmee worden de beste resultaten geboekt als het gaat om herstel van de gezondheid van de huid. Het intakegesprek bij Huid & Zorg is kosteloos; zo kom je precies te weten of en hoe man je hier van dienst kan zijn, krijg je duidelijke voorlichting en wordt er een behandelplan voor je opgesteld. Besluit je tot behandeling over te gaan? Dan worden vervolgafspraken gemaakt.”

 

Talkies | Dec/jan ’15-‘16

“Een mooie, frisse en gezonde huid geeft je een jeugdige uitstraling en kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven. En dat is precies waar ze bij Huid & Zorg aan werken! Want in deze praktijk voor huid-, oedeem-, en lasertherapie, is een team van enthousiaste en professionele huidtherapeuten iedere dag bezig met de beste zorg voor de huid te geven. Huid & Zorg is gespecialiseerd in huidbehandelingen voor huidproblemen, -verbetering en –verjonging en gebruikt hiervoor de huidverbeterende producten van Dr. Zein Obagi. ZO Medical biedt namelijk uitgebreide therapeutische oplossingen om diepgaande problemen aan te pakken en de huid gezond te maken en te houden. Specifieke huidproblemen waaronder huidveroudering, zonbeschadiging, pigmentvlekken, acne en rosacea kunnen behandeld worden met deze producten.”