Sinds ik ben begonnen met de producten van ZO is mijn huid ontzettend verbeterd. Ik kan het iedereen aanraden.

Anoniem, 39 jaar (Pigmentvlekjes)

Behandeling:

Super kundige therapeuten, keurig netjes, nauwkeurig, heel goede producten. Zeer mooie resultaten. Kortom een TOP praktijk! (en ….. ook nog heel gastvrij en aardig!!).

Bianca (56 jaar)

Behandeling:

Deskundige behandelingen en begeleiding m.b.v. de laatste innovaties.

Conny van Veldhoven, 53 jaar (Overbeharing en vaatjes)

Behandelingen:

1. Ik heb een LPG Kuur op de buik en zijkanten gedaan (bijna klaar); geweldig resultaat; strakker en de contouren zijn mooier. 2. Ik ben blij met de fractional laser kuur in mijn gezicht, alles wordt mooier, gladder, rustiger.

Corrie v.d. Steen ,64 jaar (Huidveroudering)

Behandelingen:

Heel veel aandacht wordt er gegeven en ook door middel van nabellen en mailen om samen tot een mooi resultaat te komen.

Corryne van Leeuwen, 56 jaar (Rimpels/ lijntjes en heel droge huid)

Behandeling:

Al jaren word ik door Wendy en Denise geholpen aan mijn acne en de littekens daarvan. Niet altijd de fijnste behandelingen (soms nogal pijnlijk) maar ze doe altijd hun uiterste best om het mij zo aangenaam mogelijk te maken. Ze denken altijd weer met me mee, as er nieuwe producten of behandelmogelijkheden zijn. Heel fijn!

Danielle Zwinkels, 28 jaar (Acne en acnelittekens)

Behandelingen:

Het is altijd weer prettig om bij Huid&Zorg te zijn. Heel goed en fijn advies. Heel gezellig en warm. En goed resultaat.

Ellen Cox, 56 jaar (Vette huid)

Behandeling:

Goed advies, door gebruik van producten ziet mijn huid er gezond uit.

Erika de Lange, 37 jaar (Rosacea)

Behandeling:

Ik had altijd een vrij droge, onrustige huid met pigmentvlekken. Door de ZO kuur is mijn huid er serieus beter uit gaan zien, meer effen en nooit meer trekkerig. Goed advies en fijne behandelingen.

Fleur, 41 jaar (Pigmentvlekken/ droge huid)

Behandelingen:

Vanaf mijn puberteit heb ik een ‘slechte’ huid gehad. Maar na mijn zwangerschap ontwikkelde ik ook nog rosacea. Voor mij een zeer storende aandoening waar ik veel last van had. Ik heb allerlei middelen en producten gebruikt, maar helaas zonder afdoende resultaat. Nadat ik bij Huid&Zorg terecht ben gekomen ben ik de producten van ZO gaan gebruiken. Wat een verschil! Mijn huid is egaal en straalt. Bedankt voor de prettige ondersteunende behandelingen en de professionele zorg.

Hinke, 39 jaar (Rosacea)

Behandelingen:

Super veel aandacht voor problemen van de huid.

Ineke Huiskes, 68 jaar (Rimpels)

Behandeling:

Ik ben bij Huid&Zorg terecht gekomen i.v.m. mijn huidprobleem (pigment). Ik word hierbij zo goed begeleid, dat geeft mij een fijn en prettig gevoel. De producten van ZO Skin Health werken heel goed/ intensief waardoor ik mijn pigment tot een minimum kan houden. Thanks hiervoor meiden.

Ingrid van de Berg, 46 jaar (Pigment)

Behandeling:

Ik vind het hier altijd een feestje om te komen. De ruimtes zijn altijd schoon mooi en oog voor detail. De behandelingen zijn zeer professioneel en er is altijd voldoende aandacht en tijd.

Jessica Müller, 37 jaar (Acne/pigment)

Behandelingen:

Na een aantal jaren met problemen met pigmentatie in mijn gezicht, ben ik bij Huid&Zorg terecht gekomen. Eindelijk kreeg ik het idee dat het probleem verholpen kon worden. Met fijne behandelingen en het gebruik van de juiste producten is mijn melasma onder controle. Zowel in de zomer als in de winter heb ik nu een mooie, egale en stralende huid. Heel erg blij met Huid&Zorg!

Joyce, 29 jaar (Melasma)

Behandeling:

Vriendelijke dames, professioneel, serieus, wordt tijd voor je gemaakt. Huid is zoveel vooruit gegaan.

Kim Greve, 40 jaar (Grove poriën – acne)

Behandeling:

Ik kwam 3 jaar geleden voor het eerst bij Huid&Zorg. Daar hielp Mariska mij mijn acne verminderen. Als ik nu foto’s zie van hoe het toen was en nu…. Ben ik er zo blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanbevelen.

Kylie Moor, 17 jaar (Acne)

Behandelingen:

Ik ben erg tevreden met mijn behandelplan en producten. Samen met de producten van ZO Skin Health met om de 6 weken een gezichtsbehandeling houd ik mijn pigmentvlekken goed onder controle. Huid&Zorg en zijn specialisten staan hoog bij mij en ik ben blij dat ik ze gevonden heb.

Melisa le Feber, 45 jaar (Pigmentvlekken)

Behandeling:

Ik schaamde me zo voor mijn pigmentvlekken, maar nu zijn ze allemaal weg. Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest.

Mevrouw M. (32 pigment)

Behandeling:

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om naar Huid&Zorg te gaan. Ik had het veel eerder moeten doen.

Mevrouw van der H. (37, overbeharing)

Behandeling:

Na vele salons bezocht te hebben ben ik terecht gekomen bij Huid&Zorg. Wat een resultaat direct en het blijft! Ik gebruik trouw mijn producten en wordt goed begeleid door de dames van H&Z. Dit is echt een wonder! Dank jullie wel.

Mireille Bakker, 38 jaar (Acné)

Behandeling:

Door mijn kalknagel ben ik hier gekomen en laseren was een optie, na een leuke ontvangst en informatie ben ik ook voor mijn gezicht hier gekomen. Heel prettig geïnformeerd dus na een goed ervaring ben ik blij dat ik hier klant ben. Leuke acties en erg aardige dames. TOP!!

Nel Beekhuizen, 66 jaar (Huidverbetering/ kalknagel)

Behandelingen:

Mijn huid is zo ontzettend verbetert dankzij de professionele behandelingen van Mariska! Sowieso voel ik me altijd erg op mijn gemak bij Huid&Zorg en ben ik enorm geholpen met hun aanpak!

Petra Moor, 50 jaar (Couperose en pigmentvlekjes)

Behandelingen:

Altijd fijn om bij Huid&Zorg te zijn, gezellige maar vooral professionele meiden. De producten zijn super om te gebruiken en het advies en de begeleiding is ook heel goed.

Romy Pronk, 20 jaar (Acne)

Behandeling:

Geboren met eczeem, altijd een mega extreem droge huid in mijn gezicht gehad en ik smeerde wel 6x per dag mijn gezicht in. Sinds ik in contact ben gekomen met Huid&Zorg is het probleem met mijn droge huid opgelost. Ik gebruik de ZO Skin Health producten ‘s morgens en ‘s avonds en voel me echt een ander mens! Een echte aanrader!

Sabine van der Meer ,37 jaar (Eczeem)

Behandeling:

Na van alles geprobeerd te hebben ben ik via via bij Huid&Zorg terecht gekomen. Ik ben eindelijk van mijn acne af!

Shirley, 24 jaar (Acne)

Behandeling: