ZO Premium Locatie

In 2011 zijn wij bij Huid & Zorg begonnen met het gebruiken van de (medische) huidproducten van Amerikaanse dermatoloog dr. Zein Obagi. We maken nog steeds gebruik van de productlijnen ZO Skin Health en ZO Medical en bereiken hiermee prachtige resultaten op het gebied van huidverbetering bij verschillende huidproblemen, zoals acne, zonschade, rosacea en hyperpigmentatie. Sinds 2015 mag Huid & Zorg zich met trots een ZO Premium locatie noemen.
De titel ZO Premium houdt in dat:

  • Wij alleen ZO Skin Health en ZO Medical gebruiken bij onze huidverbeterende behandelingen.
  • Al onze huidtherapeuten jaarlijks bijscholingen volgen over de producten, behandelingen en protocollen van ZO.
  • Wij als eersten op de hoogte worden gesteld van lanceringen van nieuwe ZO-producten en deze ook als eersten mogen inzetten in de praktijk.
  • Onze cliënten als eersten mogen profiteren van exclusieve (kortings)acties en aanbiedingen. Via onze blogpagina en Facebook houden we u op de hoogte van acties en nieuws rondom ZO.

De filosofie van Dr. Zein Obagi

Dr. Zein Obagi is één van de bekendste en meest gewaardeerde huidgezondheidsexperts. De resultaten die hij bereikt bij huidproblemen zoals melasma, (diepe) rimpels, ouderdomsvlekken, acne en acnelittekens hebben hem wereldberoemd gemaakt. De filosofie van deze arts is: “een gezonde huid ziet er van nature mooi uit en heeft geen beschadigingen of oneffenheden”. Vanuit deze gedachte heeft Dr. Obagi een medicinaal huidtransformatiesysteem ontwikkeld. Dit systeem zorgt, in tegenstelling tot reguliere huidproducten, niet voor verzorging, maar voor ondersteuning van de huid. Door de ingrediënten op de juiste plek in de huidlagen te brengen, wordt de huid gestimuleerd zichzelf vanuit de cellen te verbeteren.

 

ZO Skin Health & ZO Medical

De producten van ZO zijn verdeeld over twee productlijnen: ZO Skin Health en ZO Medical. ZO Medical is de nieuwste lijn en bevat producten met een medische werking. De producten, die ingrediënten als retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitaminen bevatten, worden stap voor stap op de huid aangebracht. Ze minimaliseren roodheid en irritaties van de huid en behalen klinisch bewezen resultaten bij acne, zonbeschadiging, vette huid/overmatige talgproductie, rosacea, huidveroudering en pigmentafwijkingen.
ZO Skin Health overbrugt de kloof tussen ZO Medical en de dagelijkse huidverzorging. Deze productlijn bestaat uit huidverzorgingsproducten die bedoeld zijn voor het herstellen en behouden van de gezondheid van de huid. ZO Skin Health is perfect te gebruiken na het gebruik van ZO Medical, om de resultaten stabiel te houden. Ook kan ZO Skin Health worden gebruikt als uitgebreide anti-aging huidverzorging, dankzij de krachtige ingrediënten die de tekenen van veroudering tegengaan. Op onze productpagina kunt u meer lezen over de producten van ZO.

Behandelingen en thuisgebruik

Bij Huid & Zorg bieden we verschillende behandelingen aan, waarbij we de producten van ZO gebruiken. Ook kunnen we u adviseren over het thuisgebruik van de producten.
In de praktijk maken we vooral gebruik van de medische peelingen van ZO. Deze kunnen we inzetten bij de behandeling van acne, pigment en huidveroudering. De medische peelings hebben een nog diepere werking dan de andere producten van ZO en mogen alleen in een gecertificeerde huidtherapeutische praktijk worden gebruikt. Op onze pagina’s over de ZO peelingen leest u meer over deze behandelingen.
Om de praktijkbehandelingen te ondersteunen, wordt geadviseerd om ook thuis de producten van ZO te gebruiken. Wij merken zelf dat er dan sneller een merkbaar resultaat wordt bereikt. Ook als u niet in de praktijk behandeld wordt, is het mogelijk om de producten thuis te gebruiken. Tijdens een eerste afspraak stellen we een persoonlijk behandelplan op en kunnen u adviseren welke producten geschikt zijn voor uw huid. We gebruiken hiervoor het protocollen-systeem van ZO. We overleggen tijdens het consult met u welk protocol het beste bij uw huid(probleem) past en leggen u uit hoe u dit zelf kunt toepassen. ZO heeft protocollen voor het thuisgebruik van producten voor de volgende huidproblemen: acne, zonbeschadiging, vette huid/overmatige talgproductie, rosacea, huidveroudering en pigmentafwijkingen. Ook als u geen ernstig huidprobleem hebt, kunt u de producten gebruiken. U mag altijd bij ons langskomen voor een vrijblijvend advies. Op onze productpagina kunt u bekijken welke ZO-producten wij gebruiken en verkopen en kunt u meer lezen over de werking van ieder product.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult