Peelingen van ZO Skin Health en ZO Medical

Wilt u weten wat de peelingen of de producten van ZO voor uw huid kunnen doen? Maak een afspraak voor een persoonlijk huidadvies.

Als aanvulling op de behandeling met ZO Skin Health en ZO Medical (het stappenprogramma waarbij u thuis gebruik maakt van de producten van dr. Zein Obagi) bieden wij diverse peelingen van ZO aan.

ZO Skin Health facial stimulator peel

De facial stimulator peel geeft de huid een diepgaande, maar snelle verbetering. Deze peeling verbetert de huidstructuur, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verfijnt de poriën, zodat de huid weer kan stralen. De peel is speciaal ontwikkeld als praktijkbehandeling en als aanvulling op de producten van ZO Skin Health en ZO Medical.

De Facial Stimulator Peel zorgt voor:

  • Het stimuleren van de celvernieuwing
  • Een vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • Een verbetering van de huidtoon en -structuur
  • Een verhelderend effect van de huid

De Ossential Facial Stimulator Peel is een AHA en BHA peeling met onder andere glycolzuur, melkzuur en citruszuur en is geschikt voor vele doeleinden. De ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en ontstekingsremmende werking op de huid.

ZO Medical 3 Step Stimulation Peel

Een zachte, soepele huid die er gezond uitziet: dat is het resultaat van de 3 Step Stimulation Peel van dr. Zein Obagi. Deze peeling sluit goed aan bij een behandeling met ZO Medical producten. Deze 3-stappen peeling is ontworpen voor huiden met acne, melasma, schade door de zon, fijne lijntjes, een ruwe textuur van de huid en grove poriën. De behandeling zorgt voor een zachtere en gladdere huid.
De eerste stap van de peeling bestaat uit een mix van hoog geconcentreerd zuren waaronder salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur. Deze bestanddelen zorgen niet alleen voor een verjonging van de huid, maar hebben ook een positief effect op de talg- en pigmentproductie. De tweede stap van de peeling is een retinolcrème. Retinol verstrakt de huid en vermindert lijntjes. Daarnaast zorgt retinol ervoor dat uw huid ook in de toekomst beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De 3-stappen peeling wordt afgesloten met een verzorgende crème om de huid te kalmeren.

De behandeling met de 3 Step Stimulation Peel start met een gezichtsreiniging, waarna de drie stappen van de peeling als volgt worden toegepast:
Stap 1 begint met de chemische peeling die bestaat uit drie zuren: salicylzuur (17%), trichloorazijnzuur (10%) en melkzuur (5%). Ook bevat deze stap saponinen, om ontstekingen tegen te gaan, en glycerine. Deze stap van de peeling zorgt voor het afschilferen van de huid.
Stap 2 is het aanbrengen van de retinolcrème. Deze crème is bijzonder, omdat het percentage retinol (6%) uitzonderlijk hoog is. Deze crème zal de huid stimuleren en verbeteren. U krijgt een zakje met deze crème mee naar huis, zodat het product na de behandeling nogmaals kunt aanbrengen.
Stap 3 is het aanbrengen van de Calming Crème. Dit is een vochtinbrengende, ontstekingsremmende en kalmerende crème. Ook deze crème krijgt u mee naar huis, zodat u de huid thuis nogmaals kunt verzorgen en kalmeren.

De 3 Step Stimulation Peel is geschikt voor iedere huid en huidskleur. Deze peeling mag alleen ingezet worden bij gebruik van de producten en protocollen van ZO Medical. De huid wordt door de producten al goed voorbereid, waardoor de huid deze peeling veilig kan ondergaan. De peeling heeft een zeer diepe werking in de huid, wat betekent dat u na de behandeling last kunt krijgen van bijwerkingen, zoals roodheid en schilfering. Deze bijwerkingen houden maximaal een week aan. Wanneer de huid hersteld is na de peeling ziet de huid er veel rustiger uit, zijn rimpels en lijntjes verminderd, zijn pigmentvlekjes en ontstekingen verdwenen en neemt ook de roodheid af. De poriën worden fijner en de huid voelt heerlijk zacht aan.

Op onze blogpagina vindt u een ervaringsverhaal, waarin Wendy vertelt hoe het was om deze peeling te ondergaan en hoe het herstelproces verliep. Ook ziet u hier foto’s die gemaakt zijn voor, tijdens en na deze peeling: Ervaring 3 Step Stimulation Peel Deel 1 en Ervaring 3 Step Stimulation Peel Deel 1.

Tarieven

ZO peelingenTijd Junior Senior Master
Facial Stimulator peel 50 minuten €129,95 €139,95€149,95 per behandeling
3 Step Facial Stimulator Peel 50 minuten €300 €350€350 per behandeling
Terug naar overzichtVorigeBehandeling 12 van 12

Stel hier uw vraag of maak direct een afspraak

Voorafgaand aan een behandeling wordt een vrijblijvend intakegesprek gehouden