Facials ZO Skin Health

Wilt u een treatment van ZO ondergaan of weten wat de producten van ZO voor uw huid kunnen doen? Maak een afspraak voor een persoonlijk huidadvies.

Bij Huid & Zorg kunt u ook een ZO Skin Health treatments van dr. Zein Obagi ondergaan. De behandelingen zijn fijn vanwege de ontspannende massage en ondersteunen de werking van de producten van ZO die u thuis gebruikt. Een ZO Skin Health treatment is dus een mooie aanvulling op het thuisgebruik van ZO huidproducten van Zein Obagi, maar is ook geschikt als een eerste kennismaking met de ZO producten.

Er zijn vier verschillende soorten ZO Skin Health treatments waaruit gekozen kan worden, namelijk de Herbal Enzyme Extraction Prep Treatment, de Skin Brightening Treatment, de Ultra Hydration Treatment en de Oil control treatment. Alle treatments hebben een ander effect op de huid en zijn dus geschikt voor verschillende huidtypen. Hieronder leest u meer over de vier behandelingen en hun werking.

Skin Brightening Treatment

De ZO Skin Health Skin Brightening Treatment, inclusief de Herbal Enzyme prep peeling en gezichtsmassage, voor een stralende huid met een egale teint. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Het ZO Skin Brightening Mask maakt onderdeel uit van deze behandeling en bestaat uit een speciale mix van onder andere arbutine en groene thee. Een Skin Brightening Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, bijvoorbeeld in kuurverband van 6 behandelingen 4-wekelijks. Aanbevolen als ondersteunende behandeling bij diverse soorten pigmentvlekken, waaronder ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid en zwangerschapsmasker.

Ultra Hydration Treatment

ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment, inclusief de Herbal Enzyme prep peeling en gezichtsmassage, hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Het Ossential Aloe Hydra Masque maakt onderdeel uit van deze behandeling en bestaat uit een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E. Een ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, bijvoorbeeld in kuurverband van 6 behandelingen. Zeer geschikt voor de doffe, droge huid en huidveroudering in het algemeen.

Oil control treatment

De ZO Skin Health Oil Control Treatment, inclusief massage, is ontstekingsremmend, geeft heling en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt voorbereid door een herbal-enzym prep. Een vermindering van ontsteking en genezing wordt bereikt met het exclusieve ZO Bio-Sulfur Masque. Dit masker bevat zwavel, eucalyptus en kaolien (een ontgiftende klei). Uitermate geschikt voor een huid met acne puistjes en/of een vette huid.
Deze behandeling bevat tevens een ontspannende gezichts-, nek- en schoudermassage.

Tarieven

ZO Skin Health FacialsTijd Junior Senior Master
Skin Brightening Treatment 55 minuten €91,95 €91,95€111,95 per behandeling
Ultra Hydration Treatment 55 minuten €86,95 86,95€96,95 per behandeling
Oil control Treatment 55 minuten €86,95 €86,95€96,95 per behandeling
Terug naar overzichtVorigeBehandeling 25 van 25

Stel hier uw vraag of maak direct een afspraak

Voorafgaand aan een behandeling wordt een vrijblijvend intakegesprek gehouden